1ο συνέδριο ποδιατρικής στην Ελλάδα – PODIATRY NOW

 

Ο σύλλογος ποδιάτρων- ποδολόγων Ελλάδος βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η επιτυχία του 1ου συνεδρίου ποδιατρικής στην Ελλάδα, που έλαβε χώρα στις 24-25 Σεπτέμβρη 2016, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του συλλόγου της αγγλικής ένωσης ποδιάτρων . Το περιοδικό “PODIATRY NOW” έκανε αφιέρωμα στο σύλλογο ποδιάτρων- ποδολόγων Ελλάδος.  Έγινε αναφορά  στη δραστηριότητα που αναπτύξαμε, στην άρτια οργάνωση του συνεδρίου, στη συμμετοχή 40 ομιλητών από την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία,  οι οποίοι  τίμησαν τον ελληνικό ποδιατρικό σύλλογο με την παρουσία τους.

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι ο σύλλογός μας δυναμώνει, εξελίσσεται, ωριμάζει. Με τη συμβολή όλων των μελών, τη συνεργασία, την ομαδικότητα, μπορούμε να καταφέρουμε τα μέγιστα.

Το επόμενο συνέδριο του συλλόγου  ποδιάτρων- ποδολόγων Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στις 7-8 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Royal Olympic,   αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επιστήμονες  από διάφορες  χώρες και να αποτελέσει πόλο έλξης διαφόρων ειδικοτήτων του ιατρικού χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο: www.podiatric2017.gr

 

Comments are closed.